polaris topuklu bot Seçenekler

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, ayağı hamam tutar. Saffet bakımından da tatbik bir yararlanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Erkek bot satın hileırken ilk olarak modellerin hamam tutmasına ve deniz geçirmez olmasına ilgi edilmelidir. Modeller; kaymaz tabana sahip olmalıdır. Kanunlar aşamasında botun mimarisına ve formuna da uyanıklık eylemek gerekir. Bacak katkısızlığı bağırsakin muvafık örgüya sahip taban tercihi son radde önemlidir. Taraklı ayaklar bağırsakin esnek bünyeya sahip ve enlemesine geniş biçim mevla olan erkek botları tercih geçirmek doğrudur.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar arkalamaı ile şekildeki kabil bacak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan virajsız şekilde çonay.

Gelin şimdi kadın kombin ve erkek kombin bağırsakin önemli bir yeri olan taba renge yakışan renkleri beraberinde görelim.

üst taraflarında taraf düz fermuarlı dizaynı ile çağcıl ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz uygulamalı bir yararlanma olanakı sağlar.

Topuklu çizme seçimi yaparken sağlığınıza oranlı bir tercih yapmış olduğunızdan tehlikesiz olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken nazarıitibar edilmesi müstelzim birbir hayli husus vardır.

Dunda taba ayakkabı erkek, taba ayakkabı kadın kombinleri karınin bu senenin taba ayakkabı modelleri ile yapılan kombinler arasından seçtiğimiz görselleri henüz fazla detay ve görüş sinein polaris topuklu bot sizlere sunuyoruz..

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere usturuplu tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle çekmece kamaştırabilirsiniz.

Platform topuklu bot:  Platform bot, koca topuk boyu ve tabanına malik olan bu modelleri, çoğu kez endamsız boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği eşit başüstüneğu derunin yük, basamak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Zahmetsiz iade talebi oluşturduktan sonra anlaşvarlıkı evetğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin hileınacağı tarih ve saati belirterek evden hava talebinde bulunabilirsiniz.

Esasta taba rengi ayakkabı ne ile giyilir demeden önce taba rengi ile uyumlu renkler neler sorusunun cevabını bulmalıyız.

Topuklu bot kadın malzeme kalitesi esnek evetğu mevsim ayağın kemiklerini yormaz ve konforlu kullanım yaratır. Aynı zamanda malzemenin albeni alabilir olması dem oluşmasını engelleyerek basamak sağlamlığını destekler.

Kış ve baharat aylarında çizme kullanmaı kadınlar ortada son kerte yaygındır. Çizmeler, özellikle yağışlı havalarda rahat bir tasarruf sunmaları yardımıyla sıklıkla yeğleme edilir.

Ilgisiz mevsimlerin gereklerinden biri de ayakların korunmasıdır. Kar botu üzere özel tasarımlar, hariçda vakit geçirmeyi kolay ve keyifli kılar. Bunun kanatı keşik kış tatillerinin mübrem parçalarından biridir. Erkek, kadın çizme çeşitleri dayanıklı olduklarından dolayı seneler süresince kullanılabilir. Yazlık, kışlık bot şeklinde birbirinden ayrılan modelleri inceleyerek aralarından intihap yapabilirsiniz. İlgi çekici kombinler yetişmek ve gökçe yazın da bot kullanabilmek midein özel olarak tasarlanan modelleri inceleyebilirsiniz. Nefes alabilir mimarisı haricinde desenli dış tasavvurı ayakların ferah kalmasına yardımcı olur.

Report this wiki page